Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Zelfklevend polystyreen

Zelfklevend polystyreen voor vochtgevoelige toepassingen 

Vocht is de aartsvijand van posters, affiches, foto's, prenten en andere papierwaren. Bescherm ze dus met een laag zelfklevend polystyreen. Uw investering in zekerheid en duurzaamheid. Want u vermijdt het gevreesde wolk- of sinaasappeleffect van oneffen oppervlaktes. Met zelfklevend polystyreen blijft uw oppervlak glad – ook in ruimtes met een hogere vochtigheidsgraad. 


Zelfklevend polystyreen voor een ultraglad resultaat 

Foto's varen wel bij een verstevigende laag zelfklevend polystyreen. Zeker als uw klant ze voor een lange tijd tentoonstelt of ophangt als permanente decoratie. Dan moeten ze er als nieuw blijven uitzien. Daarvoor investeert hij het best in zelfklevend polystyreen. Andere toepassing? Kies de juiste zelfklevende panelen:


Bestel nu uw zelfklevend polystyreen 

Kleef foto's op een beschermende laag zelfklevend polystyreen. Uw geheim voor een duurzaam, strak resultaat. Wij snijden uw bestelling op maat en onze besteldienst garandeert u een stipte levering. Geen tijd om te wachten op de wekelijkse, vaste leverdag? Reken dan op onze koerierdienst. Plaats nu uw order voor zelfklevend polystyreen


Ontdek onze gespecialiseerde kleefmachines.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67