top of page

Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Passe-partouts: de perfecte omkadering

Passe-partouts zijn de kers op de taart van uw inlijstwerkzaamheden. Want een passe-partout is de kartonnen omranding die uw foto of kunstwerk omlijnt en ze zo extra in de kijker zet. Vertrouw op Cami voor de levering van uw passe-partout-karton in België en Luxemburg. Kies nu uw type passe-partoutkarton:

Drie topmerken voor passe-partout-karton

Uw kwaliteitsgarantie? Cami is uw exclusieve distributeur in België en Luxemburg van drie internationale topmerken voor passe-partout-karton: 

  • Koninklijke Moorman Karton: deze Nederlandse producent is de Europese marktleider en biedt 3 verschillende types passe-partoutkarton in meer dan 600 kleuren en soorten. Bovendien profiteert u van een snelle levertermijn: u krijgt uw passe-partoutkarton meteen uit voorraad of grote hoeveelheden binnen één week in uw zaak.

  • Peterboro Matboards: deze Canadese producent specialiseert zich in een select gamma van basiskleuren met een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding. Dit passe-partoutkarton voldoet bovendien aan de FATG- (Fine Art Trade Guild) en FACTS-kwaliteitsnormen (Fine Art Care & Treatment Standards). Dat zijn de allerhoogste normen voor passe-partoutkarton en museumkarton ter wereld. Tevens biedt Peterboro ook “Museumboard” aan. Vervaardigd van 100% katoen – de allerhoogste kwaliteit in passe-partoutkarton.

  • Hampton Matboards: deze tweede Canadese leverancier staat garant voor uitstekend white core-passe-partoutkarton tegen een messcherpe prijs. Bovendien voldoet ook Hampton Matboards aan de FATG- en FACTS-standaarden.

Cami: passe-partoutkarton voor elk budget 

Bestel nu uw favoriete passe-partoutkarton en vertrouw op onze transportdienst voor uw snelle levering in België of Luxemburg.

bottom of page