top of page

Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Kaders en lijsten voor de professionele kaderindustrie

Uw specialist in fotokaders en lijsten? Cami. Wij leveren alleen aan professionelen. En bieden u in België en Luxemburg een waaier aan internationale topmerken. Klop bij ons aan zowel voor fotolijsten en fotokaders, als voor lijsten en kaders om kunstwerken of archiefdocumenten in tentoon te stellen.

Lijst of kader voor uw klant? Gids hem in ons grote aanbod

Professionele inlijster? Met een aanbod van meer dan 1400 staaflijsten van internationale merken is Cami uw geknipte leverancier. Ga voor staaflijsten die u zelf verzaagt en vastniet tot een lijst of kader. Of bestel uw kaders op maat via onze chop service. Heeft uw klant een hart voor het milieu? Ontdek dan onze ecologisch verantwoorde staaflijsten:

Fotokader of fotolijst in elke stijl en voor ieders budget

Een kader of lijst is een decoratief element. Gids uw klant dus naar de juiste kaderstijl voor zijn foto, kunstwerk of document. En adviseer hem over onze ruime waaier aan afwerkingen en kleuren: van strak minimalistisch, over tijdloos klassiek, tot gewaagd exclusief. Cami heeft een lijst of kader voor elke stijl en prijsklasse. Neem nu contact op.

bottom of page