Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Passe-partouts: de perfecte omkadering

Hebt u meer nodig dan een pH-neutrale bescherming voor uw foto's of kunstwerken zoals die met standaard passe-partoutkarton en white core-passe-partoutkarton? Kies dan voor zuurvrij passe-partout-karton. De kern is gemaakt van alfacellulosekarton en garandeert uw klant een  prima conservatie of bewaring. De tijd brengt dus geen schade toe aan uw foto's of kunstwerken.


Zuurvrij passe-partout-karton met witte of gekleurde kern

Wees creatief met uw passe-partoutkarton: kies bijvoorbeeld voor een gekleurde kern. Het Peterboro Matboards-gamma biedt daarnaast honderd procent licht-echte kleuren op basis van pigmenten. Zonder optische witmakers, dus alleen met natuurlijke witten. Het Koninklijke Moorman Karton is dan weer verkrijgbaar per vel. Alle kleuren van Moorman en Peterboro zijn per vel beschikbaar. Vraag advies aan Cami.


Bestel nu uw zuurvrij passe-partout-karton

Conserverend inlijsten doet u met zuurvrij passe-partout-karton. Klop nu aan bij Cami en kies uit onze drie topmerken: Koninklijke Moorman Karton, Peterboro Matboards en Hampton Matboards. Of ga meteen voor gelaagd museumkarton: de meest optimale bescherming voor langdurige bewaring van kunstwerken.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67