Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Gelaagd museumkarton in wit, gebroken wit of zwart

Kunst vraagt om een aangepaste bescherming. Want het moet tientallen - ja, zelfs honderden - jaren meegaan. Een passe-partout in gelaagd museumkarton is dan uw beste keuze. Want dat is de top in conserverend karton. Geen wonder dat gelaagd museumkarton ook gebruikt wordt om zuurvrije archiefdozen of fotoalbums te maken. Kies uit drie tinten gelaagd museumkarton: wit, gebroken wit of zwart. Bij Moorman kan u ook nog kiezen uit enkele lichtere tinten: naturel, ivoor en crème. 


Gelaagd museumkarton beschermt kunst laag per laag 

De opbouw van gelaagd museumkarton verschilt van die van klassiek passe-partoutkarton. Want passe-partouts in gelaagd museumkarton bestaan uit - de term verklapt het al - verschillende lagen. Die zijn allemaal even dik en hebben dezelfde kleur. Ze zijn op elkaar gekleefd en vormen zo een dunne passe-partout. Het materiaal van uw museumpasse-partout? Alfacellulosekarton (Koninklijke Moorman Karton) of honderd procent katoen (Peterboro Matboards). 


Bestel nu uw gelaagd museumkarton 

Museumkarton is zuur- en chloorvrij en verkrijgbaar in verschillende diktes. Kies uit onze internationale topmerken. Uw garantie voor kwaliteit van de bovenste plank. Vraag advies aan uw Cami-expert.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67