Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Zaag- of kapmachines

Zaagmachines en kapmachines van topmerken

Alleen het beste is goed genoeg. Werk dus vlot en veilig met kwaliteitsmerken. Zo garandeert u uw klant het mooiste eindresultaat. Zaag of kap uw lijsten op de juiste lengte met een zaagmachine van Omga, Alfamacchine & Brevetti of een kapmachine van Valiani. 


Elektrische zaagmachine of mechanische kapmachine? U kiest!

  • De elektrische T55-300 SACA-zaagmachine is goed voor elk type houten lijsten. U krijgt een zaagmachine met pneumatische klemmen, een standaardafzuigsysteem, een zaagblad met 96 tanden én een beschermkap. Veiligheid voorop! 
  • De recente, elektrische Brevetti Prisma zaagmachine is geschikt voor elke lijstenmaker. Dit toestel is uiterst gebruiksvriendelijk en levert perfecte resultaten. U kan bovendien de verlengarmen uitbreiden tot 300cm of langer. 
  • Uw fabriek produceert grote volumes van kaders of lijsten? Kies dan voor een elektrische zaagmachine met een dubbel zaagblad. Bij de Alfa T400 bewegen de zaagbladen gelijktijdig verticaal voor een snellere zaagcyclus - tot 600 cycli/uur. 
  • De Valiani V-110 is een mechanische kapmachine die u met de voet bedient. U hebt dus geen compressor nodig. Deze machine werkt geruisloos en maakt weinig stof. Ze is standaard voorzien van een rechterlat tot 100 cm - met schaalverdeling tot 150 cm - en een afvalglijbaan. Opties: linkerlat van 77 cm en extra rechterlat van 53 cm. Maximale lijstafmetingen? 100 mm breed en 160 mm hoog. 


Bestel nu uw zaagmachines of kapmachines 

Maakt u lijsten of kaders op maat? Dan is een kwalitatief hoogstaande zaagmachine of kapmachine een must. Vraag advies aan onze experts voor het juiste exemplaar. Maak nu een afspraak


Ontdek ook ons assortiment assembleuses, snijmachines, passe-partout-machines en kleefmachines.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67