Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Passe partout-machines

Passe-partout-machines van topmerken 

Passe-partout-machine nodig om pasklare passe-partouts te snijden voor uw lijsten? Met het Valiani en Fletcher-gamma van Cami zit u goed. Want u krijgt de top in passe-partout-machines in een waaier van modellen. Kies uw favoriet: een tafelmodel van Fletcher of een computergestuurde passe-partout-machine voor massaproductie van Valiani. Wij leveren in België, Nederland en Luxemburg.


Kies uw type passe-partout-machine

 • De tafelmodellen Fletcher 2200 en Valiani Astra monteert u op uw werktafel. Beide passe-partout-machines hebben een dubbele snijkop van 45° en 90° op kogellagers. De Astra heeft bovendien een stalen snijsysteem en een gepatenteerde magneetaanslag, waardoor u vlotter en sneller werkt. 
 •  De Valiani MatPro-passe-partout-machine - de trendy en budgetvriendelijke opvolger van de succesvolle CMS - is een verticale passe-partoutmachine met een onderstel of muurbevestiging. U krijgt een houten werkblad met een ijzersterk snijsysteem op stalen kogellagers - uw garantie op een lange levensduur. Bovendien snijdt u vlot V-groeven, dubbele en driedubbele passe-partouts, pêle-mêles enzovoort. Optie: trimmer om de buitenmaat van uw karton te snijden. 
 • De Valiani Ultra-passe-partout-machine biedt heel wat mogelijkheden op maat van de noden én binnen het budget van de inlijster. Zoals snijden op 40°, 45° en 90°. Maar ook pen- en stiftlijnen tekenen voor figuren, tekst en tekeningen. Een recente topper in de Benelux! 
 • De Valiani Future is een computergestuurde passe-partout-machine. U snijdt er alle mogelijke figuren mee: rechthoeken, cirkels, ovalen en zelfs tekenprogramma-figuren. Met de upgrade, de Plus-is, werkt u nog sneller: 600 mm/s. Dat maakt de Plus-is perfect geschikt voor massaproductie. 
 • De Supreme-is is de lightversie van de Valiani Future-passe-partout-machine. Met de lichtere motor krijgt u dezelfde mogelijkheden, maar met 60% van de snelheid. Ook deze machine is perfect geschikt voor intensief gebruik. De Libra heeft twee verwisselbare snijkoppen en twee werkstations. Met de dubbele werkstations snijdt u karton tot 125 bij 170 cm of twee vellen van 80 bij 120 cm. U krijgt twee snijkoppen van 40° en 90°, zodat u de opening en de buitenkant van uw passe-partout in één beweging snijdt. Geleverd inclusief vacuümtafel met optioneel klemsysteem. 
 • De Geminus-iV-passe-partout-machine heeft een dubbele (verwisselbare) snijkop én een vacuümtafel met optioneel klemsysteem. Deze unieke combinatie garandeert u maximale snelheid en nauwkeurigheid tot 125 bij 190 cm. 
 • Massaproducent? Met de computergestuurde Gto-i-passe-partout-machine krijgt u dezelfde mogelijkheden als met de Future, maar tegen 1600 mm/s. Dat maakt van de Gto-i de snelste passe-partout-machine van de wereld! Kiest u voor twee werkstations? Dan drijft u uw productiesnelheid nog op. 
 • De Valiani Ellissomatec is een manuele passe-partout-machine voor ovalen en cirkels tot 45 bij 65 cm. Inclusief snijkoppen van 45° en 90°, een glassnijder en een stifthouder. 
 • De Fletcher 1100 is een unieke passe-partoutsnijder voor ovalen. Het gepatenteerde systeem plaatst de ovalen openingen altijd haaks in de passe-partout. U snijdt tot 61 cm en krijgt snijkoppen van 45° en 90° en een glassnijder. Ook zonder stifthouder snijdt u perfecte V-groeven. Dat doet geen enkele manuele passe-partout-machine voor ovalen de Fletcher 1100 na!


Valiani-passe-partout-machines met wisselbare snijkoppen 

Bij een MatPro- of pneumatische passe-partout-machine krijgt u altijd wisselbare snijkoppen. Dankzij het gepatenteerde magneetsysteem wisselt u die bovendien vliegensvlug. Pas uw snijkop aan uw passe-partout aan: 

 • snijkop 40° voor de allerfijnste uitsnijdingen 
 • snijkop 45° voor brede/diepe passe-partouts 
 • snijkop 90° voor rechte uitsnijdingen - binnen- en buitenkant 
 • embossing tool om drukdecoraties aan te brengen 
 • MatStylus-stifthouder om lijnen of decoraties te tekenen 
 • snijkop reverse 45° om te snijden vanaf de achterzijde en voor schuimkarton tot 5 mm 
 • snijkop foam 90° om recht te snijden in schuimkarton tot 5 mm 

Bekijk onze demofilm.


Bestel nu uw passe-partout-machine 

Uw geknipte leverancier voor een passe-partout-machine in de Benelux? Cami! U kiest uit een waaier van modellen van twee topmerken. Maak nu een afspraak met onze adviseurs


Ontdek ook ons assortiment zaag- en kapmachines, assembleuses, snijmachines en kleefmachines.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67