Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Assembleuses

Assembleuses of kadernietmachines nieten uw lijsten samen 

Maakte u met uw zaagmachine of kapmachine de perfecte vier stukken voor uw lijst? Dan is het tijd om die samen te nieten tot een kader. Cami is uw exclusieve Alfamacchine-assembleuses-distributeur. U krijgt dus de wereldtop in kadernietmachines met een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding! Uw garantie voor oerdegelijke lijsten? Combineer een goede houtlijm met de kracht van de ‘V-nails' - speciale nieten voor uw Alfamacchine-assembleuse of kadernietmachine. 


Ons assortiment assembleuses of kadernietmachines

De silicone-verlijmde V-nails zijn uiterst budgetvriendelijk en dus ideaal voor grote productievolumes. Bovendien kiest u uit verschillende hoogtes en scherptes voor elke houtsoort. En krijgt u een unieke fabrieksgarantie van één miljoen nieten op de slijtage van uw driver of hamer! Kies uw voorkeurstype assembleuse of kadernietmachine: 

  • Het basismodel Alfamacchine U200 bedient u mechanisch met de voet. Geen compressor? Combineer uw Alpha 1M-Super dan met een kapmachine. U krijgt alle belangrijke eigenschappen van een grotere assembleuse, zoals de horizontale en verticale aandrukking van uw lijst en de dubbele correctie van uw verstekken. 
  • De Alfamacchine U300 (Minigraf 3) is de eenvoudigste, complete pneumatische kadernietmachine. U krijgt horizontale en verticale aandrukking van uw lijst, en bedient dit tafelmodel met het pneumatische voetpedaal. 
  • De Alfamacchine U400S (Minigraf 44) is de populairste pneumatische assembleuse. Met deze kadernietmachine niet u uw lijst op meer dan twee plaatsen aan elkaar. Bovendien bedient u deze assembleuse heel gemakkelijk met een aparte knop. Extra voordeel? Dankzij de pneumatische druk waarmee u de nieten in uw lijst schiet, is deze kadernietmachine ook geschikt voor hardere houtsoorten. 
  • In de U400 (Minigraf 144), het verwante model, zitten uw nieten in herbruikbare laders. Dat vergemakkelijkt het wisselen. De maximale lijstbreedte voor deze assembleuse is 200 mm. 
  • Liever een elektronische kadernietmachine met een computergeheugen? De Alfamacchine U500 (Minigraf MP) is uw ideale assembleuse. Deze kadernietmachine bewaart de gegevens van al uw lijsten. Zodat u heel wat tijd wint. 
  • Biedt u een verstekservice waarbij u lijsten zaagt en assembleert op vraag van uw klant? Doe dan uw voordeel met de Alfamacchine U600 (Minigraf MC) met zes laders. Deze kadernietmachine is volautomatisch computergestuurd. In combinatie met de snelheid van de Multi Channel betekent dit een grote tijdwinst. 


Bestel nu uw assembleuses of kadernietmachines 

Assembleuse of kadernietmachine nodig om uw lijsten samen te nieten? Vraag raad aan de Cami-adviseurs voor het juiste model. Maak nu een afspraak


Ontdek ook ons assortiment zaag- en kapmachines, snijmachines, passe-partout-machines en kleefmachines.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67