Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Milieuvriendelijke staaflijst? De E-Collection!

Duurzaam bosbeheer is een heet hangijzer en een noodzaak voor onze planeet. Cami neemt haar verantwoordelijkheid met de E-Collection. Deze eco-kaders of ecologisch verantwoorde staaflijsten zijn gemaakt van gecertificeerd durianhout uit Maleisische fruitboomgaarden. Durianbomen zijn na dertig jaar uitgebloeid en worden dan gekapt. Voor elke gerooide boom planten wij een nieuwe in de plaats. Zo blijft het Maleisische ecosysteem intact en geven wij de lokale economie een duwtje in de rug. 


EC Mouldings importeert uw ecologisch verantwoorde staaflijst 

EC Mouldings, een zusterbedrijf van Cami, staat in voor de Europese import van de milieuvriendelijke staaflijst. Het bijbehorende certificaat bewijst de herkomst van elke ecologisch verantwoorde staaflijst. Durianhout is gemakkelijk verwerkbaar én stevig. Dat maakt het uitermate geschikt voor de kaderindustrie. 


Uw milieuvriendelijke staaflijst is ook ecologisch afgewerkt 

De groene inspanningen van EC Mouldings en Cami stoppen niet bij het duurzame bosbeheer. Wij gaan nog een stap verder. Ook de afwerking van uw milieuvriendelijke staaflijst is honderd procent natuurvriendelijk. Want wij schilderen uw ecologisch verantwoorde staaflijst met watergedragen verf, zodat er geen schadelijke solvents vrijkomen. Vraag meer info


Ontdek onze staaflijsten op maat.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67