Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

1400 houten lijsten, sierlijsten of staaflijsten

Maak uw selectie uit ons ruime aanbod van staaflijsten of sierlijsten – meer dan 1400 stuks, met voor elk wat wils! Van budgetvriendelijke houten lijsten, over elegante sierlijsten, tot exclusieve ornamentslijsten. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in een waaier aan natuurlijke tinten en massief hout. 


Staaflijsten tot 3 meter lang om zelf te verzagen

Presenteer uw staaflijsten compact en overzichtelijk met een selectie hoekstalen, zodat uw klant een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. En bestel ze bij Cami wanneer u ze nodig hebt. U hoeft zelf geen voorraad aan te leggen! Zaag uw staaflijsten – tot 3 m lang – na levering gewoon zelf op maat en assembleer ze tot een pasklare ornamentslijst. Geen zaag- en assembleermachine? Vertrouw het verzagen en assemblage dan toe aan onze chop-service.

Staaflijst, sierlijst of ornamentslijst van topmerken 

Bij Cami kiest u uit een brede waaier aan staaflijsten voor elke stijl en voor ieders budget. Daarvoor werken wij samen met internationale kwaliteitsmerken. Van de Franse marktleider Senélar, die gespecialiseerd is in vergulde lijsten. Over de exclusieve merken Larson-Juhl en Atelier Senélar, die met de hand vergulde ornamentslijsten en sierlijsten op basis van slagmetaal (zoals bladzilver) maken. Tot de Aziatische KI-Collection: houten lijsten met een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding, die beantwoorden aan het motto ‘wel chic, niet duur'! Bovendien breiden wij ons aanbod van houten lijsten of sierlijsten continu uit. 


Ontdek ook onze milieuvriendelijke staaflijsten.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67