Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Cami in de pers

Hieronder vindt u een greep uit de artikelen die rond Cami nv in de pers zijn verschenen.

Groothandel Cami nv vindt creatieve oplossing voor de crisis

Unizo Noord-West augustus 2011

DVO - De VLaamse Ondernemer - mei 2011

CREALAB bewijst dat out-of-the-box denken loont!

Unizo Noord-West februari 2011

Beter bewust van onze mogelijkheden

Ondernemers 6 november 2009

Unizo Zo Eindejaarsenquete

december 2003

Creatieve Ondernemer van het Jaar 2003

Cami behaalde de 1ste plaats in de wedstrijd "Creatieve Ondernemer van het Jaar 2003" - uitgegeven door UNIZO regio Oostende. Vooral de inzet ten voordele van de kaderbranche werd door de jury geapprecieerd: inrichten van een vakbeurs (BAFTS, later Framexpo), organiseren van seminaries & workshops, bestuurslid & drijvende kracht achter de BFA (Belgian Framing Association), etc...

Guild Commended Framer - november 1999

Om de Belgische kaderbranche een duwtje in de rug te geven, nam Cami in 1999 contact op met het Britse FATG (Fine Art Trade Guild). Het doel was om onze branche te verenigen en te ondersteunen. Uit deze inspanningen vloeide later het ontstaan van de BFA (Belgian Framing Association). De zaakvoerder van Cami (Kris Casier) haalde in 1999 als eerste Belg het  certificaat van GCF (Guild Commended Framer) - een bewijs van vakkennis van het professioneel inlijsten.

Finalist zelfstandig ondernemer van het jaar 1995

Cami won de regionale selectie en werd één van de 10 finalisten bij de Nationale verkiezing van "Zelfstandige Ondernemer van het Jaar 1995" - uitgegeven door het LVZ en de Kredietbank. De jury loofde de gestructureerde organisatie van onze kleine onderneming en de manier waarop Cami haar groei wist te garanderen tegenover de grotere concurrenten op de markt.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67