Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Nieuwsartikelen


07.06.2004 | Gebouwen te koop...

De gebouwen van Cami in de Steenbakkersstraat staan te koop !
Betekent dit dat Cami haar activiteiten stopt ?
Verdwijnt Cami van de markt ?

Helemaal niet - integendeel: we gaan volop investeren! Naar aanleiding van onder andere het succes van de KI Collection (onze nieuwe collectie staaflijsten) en op basis van onze toekomstplannen, hebben we een groot magazijn gekocht in de industriezone van Oostende. De totale magazijnruimte gaat daarmee van zo'n 950m² naar 2000m². Daarenboven zal er opnieuw een ruime showroom gebouwd worden, alsook 9 burelen en een vergaderruimte. Het gebouw is gelegen op een grondoppervlak van 7390m², waarmee eventuele uitbreiding in de toekomst mogelijk zal zijn. Het magazijn is trouwens gemakkelijk bereikbaar en zal een ruime parking hebben.

Momenteel zijn de opruimingswerken bezig van het materiaal dat nu nog in het magazijn aanwezig is. Binnenkort starten de verbouwingswerken binnenin het magazijn (bouwen van de burelen, showroom, aanpassingen naar brandveiligheid, etc...). Vermoedelijk zullen de werken vrij vlot verlopen, zodat we nog deze zomer kunnen verhuizen. We houden u uiteraard op de hoogte van de exacte verhuisdata. Uiteraard zorgen we er voor dat de verhuis geen ongemakken zal meebrengen voor u als klant: de stiptheid van de leveringen zal gerespecteerd worden!

U merkt het: bij Cami geloven wij 100% in de toekomst van ons bedrijf en van de kaderbranche ! Heeft u nog praktische vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren:+32 59 70 86 66

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67