Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

TruVue-kaderglas: uw flinterdunne beschermlaag

TruVue-kaderglas is flinterdun: 2,5 tot 3 mm. Daardoor ziet uw klant zijn ingekaderde foto of kunstwerk haarscherp. Zeker als u kiest voor ontspiegeld TruVue-kaderglas, want dat stopt hinderlijke reflectie en accentueert de kleuren. 


TruVue-kaderglas houdt schadelijke UV-stralen tegen 

Het Amerikaanse TruVue is de uitvinder van UV-werend kaderglas. Een goede zaak! Want ultraviolet licht verandert de structuur van papier en verkleurt elke foto en elk kunstwerk. UV-werend TruVue-kaderglas remt dit verouderings- en verkleuringsproces drastisch af: het blokkeert liefst 97 procent van de schadelijkste UV-stralen! Bij gewoon glas is dat maar 40 procent, bij ontspiegeld glas 60 procent. 


TruVue-kaderglas: grote bescherming voor een kleine prijs 

Dankzij de Pricing for Profit-filosofie van TruVue, betaalt uw klant maar een minimaal bedrag extra, voor een maximale bescherming tegen UV-stralen. Een prima beschutting met TruVue-kaderglas is dus helemaal niet duur. Uniek in België en Luxemburg! 


Bestel uw TruVue-kaderglas al vanaf 2 glasplaten 

Gedaan met grote voorraden kaderglas in uw opslagruimte en de bijbehorende schaderisico’s. U bestelt het UV-werende TruVue-kaderglas al per twee platen of zelfs op maat versneden. Voeg daarbij het gemak van onze wekelijkse leverdienst, en u bent gerust. Geef nu uw order door.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67