Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Plexiglas ziet eruit als glas, maar breekt niet

Plexiglas is een ijzersterk acrylaat dat de helft lichter is dan glas, en 11 maal breukvaster! Bovendien filtert UV-werend plexiglas 99,7 procent van de schadelijke UV-stralen, en versnijdt u het gemakkelijk - bijvoorbeeld met een Fletcher 3000/3100. Liever kant-en-klaar plexiglas? Dat kan. Kies uit plexiglas van 102 bij 152 cm of 152 cm bij 205 cm op voorraad. 


Uniek plexiglas: uw topalternatief voor museumglas! 

De Rolls-Royce onder het kaderglas is Optium Museum Acrylic. Want met dit plexiglas krijgt u alle voordelen van museumglas: het ontspiegelt voor 98,4 procent en weert schadelijke uv-stralen voor 99 procent af. Bezoekers bewonderen uw kunstwerk dus optimaal zonder hinderlijke reflectie. En het papier en de kleuren blijven intact. 


Plexiglas voor de conservatie van grote kunstwerken 

Extra voordelen van deze Amerikaanse topper? Optium Museum Acrylic is anti-statisch en beschermt dus ook kunstwerken met een korrelig oppervlak. Bovendien is het 20 keer krasvaster dan standaard plexiglas én ook 50 procent lichter dan glas. Dat maakt het de perfecte keuze voor grote kunstwerken. Uiteraard is het ook breukvaster. Geen overbodige luxe als uw klant zijn kunstwerken vaak transporteert. Kies voor plexiglas-platen van 122 bij 244 cm of ga voor maatwerk - tot 183 bij 305 cm! Tevens is er een 4,5 mm en 6 mm versie te verkrijgen, ideaal om aan een wand te bevestigen of om etalagekasten te maken. 


Plexiglas voor hoogwaardige vitrinekasten 

Plexiglas is ook een uitstekend materiaal voor hoogwaardige vitrinekasten. Vraag meer info aan uw Cami-expert. Maak nu een afspraak en ervaar zelf de voordelen van plexiglas. Wedden dat uw zintuigen op scherp staan?

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67