Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Optium Museum Acrylic - het allerbeste kaderglas

Optium Museum Acrylic is een uniek, tweezijdig ontspiegeld acrylaat. Ideaal voor groot formaat kunstwerken of indien de werken regelmatig vervoerd moeten worden. Voor musea & kunstliefhebbers die het beste zoeken... 


De voordelen van ontspiegeld glas en acrylaat, en nog meer... 

Met minder van 1,6% lichtreflectie lijkt Optium vaak onzichtbaar. Dit acrylaat is kraswerend - ideaal voor reizende kunstwerken. U kan er ook pastel & krijttekeningen mee beschermen, want het heeft een anti-statische laag. Bovendien filtert Optium 99% van de schadelijke UV-stralen - belangrijk voor een optimale bescherming. 


Optium is geschikt voor oversize kunst en vitrinekasten 

Cami levert u dit product in volle platen of op maat gezaagd. In 3mm dikte tot 122x244cm, in 4,5mm tot 183x244cm en in 6mm tot 183x305cm. De dikkere platen kunnen perfect gebruikt worden in vitrinekasten en voor volledige wanden in musea en tentoonstellingen. Zo werden in het Rijksmuseum in Amsterdam ruim 100 kunstwerken ingelijst met Optium Museum Acrylic.


Cami is exclusief verdeler in België en Luxemburg 

Voor alle vragen over de toepassingsmogelijkheden van Optium kan u terecht bij Cami - de officiële TruVue verdeler voor België en Luxemburg. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte of voor meer informatie.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67