Groothandel voor de inlijster

Frame Factory

Kaderglas beschermt tegen invloeden van buitenaf

Foto's of kunstwerken zijn niet bestand tegen invloeden van buitenaf zoals stof en vocht. Werk uw lijsten daarom af met speciaal kaderglas. Dat beschermt, én voorkomt verkleuring en beschadiging. Cami nv is uw specialist in België en Luxemburg voor kwalitatief hoogstaand kader-glas. U krijgt uw grote of kleine (!) bestelling binnen één week. En wees gerust: wij behandelen uw kaderglas met fluwelen handschoenen. De kans op beschadigingen is dus minimaal. 


Zeven types kaderglas voor elke toepassing 

Wij zweren bij internationale topmerken - ook voor uw kaderglas. Vertrouw dus op de uitzonderlijke eigenschappen van TruVue, Luxar Classic en X-High. En u hebt voor elke toepassing het beste glas voor uw kader. Maak uw keuze uit onze kaderglas-types:


Glas voor uw kader? Of een spiegel op maat? Cami nv! 

Droomt uw klant van een spiegel op maat? Ook dat kan Cami nv! Kies uit diverse formaten van kwalitatief hoogstaande facetspiegels. Allemaal 4 mm dik en een perfecte match voor 1400 van onze lijsten. Keuze genoeg! Hoe werkt het? Onze chop service zaagt uw kader op maat, assembleert het, voegt een stevige kaderrug toe en zet er uw spiegelglas in. De ophanghaken krijgt u er gratis bij. Neem nu contact op.

Cami (Belgium) bvba
Edward Vlietinckstraat 8
8400 Oostende
België
Tel: +32 59 70 86 66
Fax: +32 59 80 68 67