Groothandel voor de inlijster
zelfklevende sandwichpanelen (type Dibond)

Contacteer ons hier »

download Catalogus

Zelfklevende panelen
Zelfklevende sandwichpanelen

Zelfklevende sandwichpanelen

Camibond: zelfklevend sandwichpaneel voor een prestigieuze afwerking

Met zelfklevende sandwichpanelen krijgt u het beste van twee werelden: twee robuuste aluminium buitenplaten en een oerdegelijke kern in kunststof. Het resultaat is een efficiënte ‘sandwich' waarop uw beeld komt. een ultrastrakke en solide afwerking. Ideaal dus om kunstwerken of foto's op een sobere, maar duurzame manier aan de muur te hangen zonder kader of ingelijst met het Cami-System kadersysteem.

Zelfklevend sandwichpaneel - de top in zijn soort

De top in zelfklevende panelen? Een zelfklevend sandwichpaneel van Camibond. Want uw klant krijgt de beste afwerking en het resultaat gaat lang mee. Zoekt u een zelfklevend paneel voor een tijdelijke toepassing of als budgetvriendelijke bewaaroplossing? Dan kiest u beter voor een ander type zelfklevend paneel:

Bestel nu uw Camibond-zelfklevend sandwichpaneel

Geef waardevolle foto's of bijzondere kunstwerken de stevige ondergrond die ze verdienen, met een zelfklevend sandwichpaneel van Camibond. Zo garandeert u uw klant dat zijn werk op zijn mooist blijft. Bovendien hangt hij het gemakkelijk en in zijn naakte schoonheid aan de muur. Of lijst u het vakkundig in met een uniek kaderprofiel met bijbehorend ophangprofiel: Cami System. Plaats nu uw bestelling op maat en reken op onze leverdienst voor de stipte bezorging. Dringende opdracht? Vraag dan naar onze koerierdienst.

Cami (Belgium) bvba

Edward Vlietinckstraat 8

8400 Oostende

België

Tel: +32 59 70 86 66

Fax: +32 59 80 68 67

Algemene info: info@cami-nv.com

Bestellingen: orders@cami-nv.com