Cami vandaag...

Sinds juli 2000 werden bovendien twee 5-daagse cursussen ingericht: professioneel inlijsten en vergulden. Dit enkel op professionele basis voor beginners of gevorderde inlijsters die hun kennis willen vervolledigen. 

Momenteel biedt Cami zowat 4000 verschillende artikelen voor de kaderfabriek en de professionele inlijster: machines, karton, staaflijsten, glas, accessoires. De meeste producten worden rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht - soms tot ver over de Europese grenzen heen (Verenigde Staten, Azië, Australië). Nog elke dag gaan wij op zoek naar producten die u kunnen helpen bij de fabrikatie van kaders. De boekjaren 2000 & 2001 werden afgesloten met een omzet van ca € 1.200.000.

In januari 2002 startte Cami met haar eigen chop-service ten dienste van de professionele inlijster. De chop-service biedt een collectie van zo'n meer dan 1150 staaflijsten op maat verzaagd of geassembleerd. En dit met een levering binnen de 72 uur!  
 

 
In het voorjaar 2002 werd de exclusiviteit met Cassèse verbroken en een akkoord getekend tussen Alfamacchine en Cami voor de verdeling van hun machines & producten in de Benelux. In 2003 kwamen daar de producten van DryTac bij. De kwaliteit van beide merken past perfect in de filisofie van Cami om enkel het beste materiaal aan te bieden. 

Het jaar 2004 was een cruciaal jaar voor Cami. In het voorjaar werd met de toevoeging van de KI Collection (en later ook met Atelier Senélar) een aangepaste strategie uitgetekend: Cami wil nog meer een belangrijke leverancier van staaflijsten worden. Daartoe werd een nieuw magazijn gekocht, waardoor de opslagruimte verdubbeld werd naar 2000m² en waarbij ook voldoende uitbreidings-mogelijkheden zijn voor de toekomst. Eind augustus 2004 verhuisde het volledig bedrijf naar de nieuwe lokatie in de industriezone van Oostende. De nieuwe strategie had onmiddellijk succes en de volgende boekjaren werden ondanks de moeilijke economie steeds afgesloten met een prachtige groei van gemiddeld zo'n 6%.

In 2008 werd opnieuw fors geïnvesteerd - dit keer in de uitbreiding van onze voorraad. Om het gamma Moorman passe-partout- & museumkarton compleet te maken, werd met Peterboro een exclusiviteitscontract ondertekend. In het najaar startte daarnaast ook de verkoop van de E-Collection - milieuvriendelijke staaflijsten op basis van gecertificeerd durian hout. Deze producten worden voor Europa geïmporteerd door EC Mouldings - een zusterfirma van Cami.

Klik hier voor enkele beelden van Cami.   
 

 
  

  Twee van onze troeven blijven onze eigen transportdienst & technische dienst. Wekelijks rijden onze bestelwagens België rond en ook het Groothertogdom Luxemburg komt minimaal 1 keer per maand aan de beurt. Op die manier kunnen we al onze producten in perfecte staat tot bij u krijgen. Daarnaast kunnen we bovendien ook express-zendingen versturen met koerierdiensten waarmee we een samenwerkingsakkoord hebben.
 
Wil u ook even kennis maken met alle leden van het Cami-team? Klik dan in de linkerkolom op
"het Cami team".