Groothandel voor de inlijster

Contacteer ons hier »

download Catalogus

Loodsen te huur

Nieuwbouwloodsen te huur

Opslagplaatsen in industriepark Oostende

Voor de startende ondernemer of voor bedrijven die op zoek zijn naar extra opslagruimte: nieuwbouwloodsen van 270m² (10x27m)- beschikbare hoogte 6m. Geïsoleerd volgens de recente normen en met perfecte vloer in gepolierd beton. Transparante brandkoepel voor daglicht.

Alle voorzieningen beschikbaar: elektriciteit (220V & 380V TRI - met eigen teller), bureau met voorbereiding voor Telenet aansluiting, sanitair (toilet & wastafel - stadswater met eigen teller), elektrische poort met afstandsbediening (4m50 vrije hoogte - toegankelijk voor vrachtwagens), branddetectie-systeem met aansluiting op meldkamer, camerabewaking van de toegangsweg & parking.

Perfecte ligging

Ligging in de Oostendse industriezone op een boogscheut van autosnelweg. Zeer goede bereikbaarheid. De loodsen hebben een eigen toegangsweg en liggen achteraan ons eigen bedrijf.

Informatie

Verhuring onder het BTW stelsel - 950 EUR/maand inclusief deelname in de algemene kosten. Bekijk de video-presentatie of volg het volledig project op Facebook. Voor meer info: contacteer kris.casier@cami-nv.com.

Nieuwbouwloodsen in Oostende

Cami (Belgium) bvba

Edward Vlietinckstraat 8

8400 Oostende

België

Tel: +32 59 70 86 66

Fax: +32 59 80 68 67

Algemene info: info@cami-nv.com

Bestellingen: orders@cami-nv.com