Groothandel voor de inlijster
kaders op maat - binnen 48u geproduceerd op basis van een voorraad van 1300 lijsten

Contacteer ons hier »

download Catalogus

Lijsten
Lijsten op maat

 

Lijsten op maat of maatlijsten: exclusief voor de kaderindustrie

Bestelt uw klant een lijst op maat of maatlijst? Maar verzaagt of assembleert u niet zelf kaders? Vertrouw dan op Cami. Onze chop service - exclusief voor professionele inlijsters - levert uw lijst op maat binnen 72 uur. Uw voordelen? U hoeft niet te investeren in gespecialiseerde machines, zoals zaagmachines en assembleuses. En u hoeft geen voorraad van staaflijsten aan te leggen.

Lijst op maat of maatlijst bestellen: snel en eenvoudig

Hoe werkt onze chop service? Uw klant bepaalt de afmetingen, en kiest zijn favoriete staaflijst uit de Cami-collectie - goed voor meer dan 1400 soorten. In onze fabriek in Oostende verzagen wij die perfect op maat en nieten wij hem vakkundig samen - klaar voor levering. Combineert u uw orders bij onze chop service met uw andere Cami-bestellingen? Dan krijgt u al vanaf 250 euro een gratis levering!

Enkelvoudige maatlijsten of combinatie-lijsten op maat: u kiest!

Cami zaagt en assembleert enkelvoudige maatlijsten, opgebouwd uit één type staaflijst. En wij produceren gemonteerde lijsten op maat, zoals ‘marie-louise-lijsten' of originele combinatielijsten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw creativiteit de vrije loop. Neem nu contact op voor meer info.

Cami (Belgium) bvba

Edward Vlietinckstraat 8

8400 Oostende

België

Tel: +32 59 70 86 66

Fax: +32 59 80 68 67

Algemene info: info@cami-nv.com

Bestellingen: orders@cami-nv.com